Google Translate Widget by Infofru

Author Site Reviewresults

5 Eú krajín začína test s európskym (digitálnym) očkovacím preukazom
Featured

5 Eú krajín začína test s európskym (digitálnym) očkovacím preukazom

VKontakte

Varovaní ste boli a všetci dlhodobo !!

Prv odporúčam tieto články!!!!

Po Maďarsku, Belgicku, Rakúsku: Digitálna peňaženka "ako Estónsko vybudovalo svoj digitálny štát"

Belgicko a Maďarsko uvádzajú na trh kontroverzné digitálne ID, očkovací pas, ešte pred nariadeniami EÚ!!

EÚ chce, aby všetci občania mali digitálny identifikátor EúID!

Ostrá kritika digitálneho ID EÚ: rozšírenie dohľadu s očkovacím digitálnym preukazom a ohrozenie súkromia

Panel World Health Summit chváli očkovacie pasy za to, že umožňujú „slobodu pohybu“.

Summit G20 - Svetová banka chce zlúčiť digitálne ID, očkovacie pasy, uhlíkovú daň z digitálnych platieb (CBDC)

5.6.2023 Globálny očkovací preukaz - WHO a Európska komisia dnes predstavila a spúšťajú - prelomovú iniciatívu o Digitálnom očkovacom pase

Hneď po prijatí digitálneho eura - schválili bez povšimnutia eúID!!

Z EP: Digitálne ID EÚ môže vytvoriť spoločnosť s kódom QR, ktorá vedie k spoločenskému kreditu

Prichádza Totálna kontrola - digitálna peňaženka, ID, QR....

G20 sa dohodne na medzinárodnom zdravotnom certifikáte - svetovým pasom očkovania QR

Päť európskych krajín čoskoro uskutoční testy s európskym očkovacím preukazom. Cieľom projektu Euvabeco je „zlepšiť“ očkovacie postupy pri rutinnom očkovaní alebo pri budúcich epidémiách v európskych krajinách.

Projekt vypracuje implementačné plány založené na „inovačných postupoch“ zavedených počas pandémie COVID-19 a následne ich uvedie do praxe.

Rýchly pokrok v celkovom dohľade a závislosti od liečiv

EÚ zavádza opatrenia, ktoré by mohli výrazne rozšíriť dohľad a kontrolu občanov prostredníctvom iniciatív v oblasti digitálneho zdravia. Zavedenie európskeho očkovacieho preukazu, ktorý sa v súčasnosti testuje v piatich krajinách , má za cieľ umožniť centrálne digitálne sledovanie očkovania. To by mohlo znamenať rozsiahle monitorovanie zdravotných údajov občanov.

Implementačné plány budú implementované a hodnotené prostredníctvom pilotných projektov v piatich európskych členských štátoch: Belgicku, Nemecku, Portugalsku, Grécku a Lotyšsku. Testovanie začína v septembri. Potom bude zavedený aj európsky očkovací preukaz.

Skorý prototyp európskeho občianskeho očkovacieho preukazu.
Zdroj: Európska komisia, Európska výkonná agentúra pre zdravie a digitalizáciu, Tender pre vakcíny v EÚ

PREDSTAVUJEME EURÓPSKY OČKOVACÍ PREUKAZ

Jedným z kľúčových nástrojov, ktorý EUVABECO predstaví, je európsky očkovací preukaz ( EVC ). Spustenie je naplánované na september 2024, EVC sa bude spočiatku pilotovať v piatich pilotných krajinách: Lotyšsko, Grécko, Belgicko, Nemecko a Portugalsko. Cieľom karty je posilniť postavenie jednotlivcov konsolidáciou všetkých ich údajov o očkovaní na jednom ľahko dostupnom mieste. Bude k dispozícii v rôznych formátoch vrátane tlačených kariet, kópií poštou a digitálnych verzií pre smartfóny.

EVC umožňuje jednotlivcom, ako je Anna, prevziať kontrolu nad svojimi vlastnými záznamami o očkovaní, čo predstavuje revolúciu v manažmente očkovania a zabezpečuje zdravšiu budúcnosť pre všetkých Európanov. Tento spôsob ukladania a zdieľania údajov zameraný na občana, namiesto spoliehania sa výlučne na systémy verejného zdravotníctva, umožnila sieť Global Digital Health Certification Network ( GDHCN ).

GDHCN, vyvinutý počas pandémie COVID-19 pre digitálny certifikát COVID EÚ, teraz spravuje Svetová zdravotnícka organizácia, čo umožňuje zabezpečiť pravosť digitálnych záznamov o očkovaní.

Pilotné projekty EUVABECO majú za cieľ pripraviť cestu pre ďalšie krajiny harmonizáciou terminológie vakcín, vyvinutím spoločnej syntaxe, zabezpečením adaptability v rôznych zdravotníckych prostrediach a zdokonalením implementačných plánov EVC. Tieto plány budú zverejnené v roku 2026, čím sa systém EVC rozšíri nad rámec pilotných fáz a umožní široké prijatie vo všetkých členských štátoch EÚ.

Okrem EVC EUVABECO vytvára plány pre niekoľko ďalších inovatívnych nástrojov: klinický rozhodovací systém, ktorý poskytuje odporúčania na očkovanie, skríningový nástroj na identifikáciu a pozvanie zraniteľných skupín obyvateľstva, elektronický produktový informačný leták (e-PIL), ktorý umožňuje prenos vakcíny v rôznych krajinách bez toho, aby ich museli prebaľovať, a nástroj na modelovanie a prognózovanie na posúdenie vplyvu zásahov v oblasti verejného zdravia.

Využitím ponaučení z pandémie COVID-19 a podporou inovácií v manažmente očkovania robí Európa zásadné kroky smerom k odolnejšej a zdravotne bezpečnejšej budúcnosti.

Projekt EUVABEC má za cieľ vytvoriť celoeurópsku digitálnu platformu, ktorá umožní výmenu a overenie údajov o stave očkovania. Tieto iniciatívy podporuje farmaceutický priemysel a zvyšujú závislosť občanov od farmaceutických spoločností centralizáciou a monitorovaním prístupu k lekárskym informáciám.

Tento vývoj vyvoláva značné obavy v súvislosti s ochranou údajov a slobodou jednotlivca, keďže občania môžu byť nútení zverejniť svoje zdravotné informácie, aby sa mohli zúčastniť na verejnom živote. Rýchla implementácia takýchto systémov bez dostatočnej diskusie o súkromí a bezpečnosti by mohla viesť k bezprecedentnej forme dohľadu a kontroly.

Osobitné znepokojenie vyvoláva potenciálny mandát experimentálnych a nedostatočne testovaných vakcín. Cestovatelia by mohli byť nútení akceptovať takéto očkovanie, aby mohli cestovať, čo predstavuje značné riziko pre verejné zdravie a práva jednotlivcov. Rýchla implementácia takýchto systémov bez dostatočnej diskusie o súkromí a bezpečnosti by mohla viesť k bezprecedentnej forme dohľadu a kontroly.

Komplexná reforma európskeho farmaceutického práva !!!

V „Propagácii nášho európskeho spôsobu života“ Nedávny covid bol len odvarom

Petícia za vyhlásenie referenda

 Chceš žiť v takomto svete? MY nie!! Tak sa pridaj .... Vystúpme z EÚ, z NATO, proti WHO ...... 
Podporte Referendum proti povinnému očkovaniu, proti digitálnym očkovacím preukazom, proti ratifikácii pandemickej zmluvy s WHO, výstup z EÚ, z NATO a vyhlásiť SR za neutrálny štát : TU Klikni - Stiahni, podpíš, odošliVieme prečo to robíme. Vieme čo schválili v Bruseli. Vieme čo je tá pandemická zmluva s WHO a ďalšie veci, o ktorých informujeme iba jediní z celého Slovenska! Vieme kto všetko o tom vedel a vie..... .

S prosbou. Financujeme sa výlučne prostredníctvom vašich darov. Veľká vďaka

DAROM ZAISŤUJETE NAŠU NEZÁVISLOSŤ!

Neziskový sektor: SLSP Názov účtu: Dôstojnosť Slovenska

Všetky práva vyhradené © OZ Dôstojnosť Slovenska.

 

 

 

 

 

Najčítanejšie články

more
Copyright © Free Joomla! 4 templates / Design by Galusso Themes