Google Translate Widget by Infofru

Author Site Reviewresults

10.10.2020 Projekt Trojmorie

VKontakte
Prečo o tom všetci mlčia ⁉️
Zjednotená Európa je napriek oficiálnej rétorike nočnou morou amerických plánovačov a rovnako ako v prípade Ruska ju vnímajú ako ohrozenie svojich strategických záujmov,“   
EÚ navonok proti tomuto projektu bojuje, ale v skutočnosti tomuto pomáhajú, ako je príklad vylúčenie V4 z eú‼️ Je to veľká pasca a všetci politici o tom projektu vedia a veľmi dobre. Dokonca o tom vedia aj novodobí samozvaní politici.
Tento článok ja ďalším dôkazom toho, že všetci sú spolu, a všetci sú s USA.
 

Podporte Referendum za vystúpenie z EÚ, z NATO, proti WHO.....: TU Klikni - Stiahni, podpíš, odošli

Podporte nás: Ďakujeme

Názov účtu: pre neziskový sektor: Dôstojnosť Slovenska

SLSP: SK28 0900 0000 0051 7971 8989

V pokračovaní čítania tohto článku otvorte si tento článok, pretože má to súvis s Trojmorie: Tu klikni

Odstavovať Washington však nemôžu, dokým ostávame jeho vojensko-politickými satelitmi. 
Plánované budovanie energetických a komunikačných infraštruktúr "(kde teraz prebieha mediálna masáž)" na osi sever-juh v strednej a východnej Európe prebieha v réžii prevažne amerických kapitálových skupín. Ruský plyn bude pri takom scenári vytláčaný drahším skvapalneným plynom nakupovaným od amerických kartelov.
 
Podľa nemeckých informačných zdrojov bude Spolková republika Nemecka technicky pripravená na dodávky z USA v priebehu štyroch rokov. 
Za týmto projektom stojí protiruské Poľsko riadené cez Američanov... hlavným iniciátorom je Pompeo a Trump, kde vyčlenil až miliardu dolárov na vybudovanie novej infraštruktúry pre rýchlejší presun vojsk NATO (USA).  
Kampaň prezidenta Donalda Trumpa, ktorý v roku 2017 vo Varšave loboval za dodávky skvapalneného zemného plynu z USA, tvorí súčasť jeho novej politiky zameranej na dosiahnutia „energy dominance„, t.j. prevahy v energetike‼️ Projekt Trojmorie.
 
 
Slovensko v rámci iniciatívy Trojmoria zohráva kľúčovú úlohu.
 

Od Piłsudského k Dudovi

 
Medzimorie nápad politika Józefa Piłsudského (známy podporovateľ Hitlera, ktorý mu chcel ešte postaviť aj sochu) sa oživil s príchodom strany Právo a spravodlivosť (PiS) k moci v roku 2015. Prezident Andrzej Duda po nástupe do funkcie v lete toho istého roku povedal, že premýšľa o vytvorení partnerského bloku začínajúceho pri Baltskom mori a končí morom a Jadranom....."s pomocou priateľov USA"
 
Prvý samit iniciatívy sa konal v Dubrovníku v auguste 2016 . Bola tu prijatá deklarácia o spolupráci v ekonomických záležitostiach, najmä na poli energetickej, dopravnej a komunikačnej infraštruktúry. Medzi hosťami boli zástupca Číny Liu Haixing, ktorý hovoril o zapojení iniciatívy do Nového hodvábneho chodníka a zástupcu USA James L. Jones, ktorý zdôraznil úlohu iniciatívy v rozvoji Európy a bezpečnosti.
 

Druhého summitu vo Varšave v júli 2017 sa zúčastnil ako hosť aj americký prezident  Donald Trump, kde už odprezentoval ciele USA. Účastníci sa zhodli na vytvorení Podnikateľského fóra Trojmoria.

júl 2017 LAJČÁK:  Lajčák o Trojmorí: Netrpíme paranojou

Projekt Trojmoria musí byť kompatibilný s cieľmi EÚ. Brusel 17. júla 2017  - Slovenská republika víta iniciatívu Trojmoria. 

Šéf slovenskej diplomacie Miroslav Lajčák po skončení zasadnutia Rady EÚ pre zahraničné veci v Bruseli uviedol, že SR podporuje každú regionálnu spoluprácu, ktorá má za cieľ zlepšiť infraštrukturálne prepojenia daného regiónu. Reagoval tak na otázku TASR, ako sa slovenská diplomacia stavia k iniciatíve, ktorá bola predstavená na nedávnom summite vo Varšave.

Ďalší dôkaz: https://www.mirri.gov.sk/aktuality/informatizacia/slovensko-v-ramci-iniciativy-trojmoria-zohrava-klucovu-ulohu/index.html

6. júl 2017 Varšava, Poľsko: Stretnutie iniciatívy Trojmorie za účasti prezidenta USA Donalda Trumpa a vedúcich predstaviteľov 12 krajín Európskej únie.

Foto: VEĽVYSLANECTVO POĽSKEJ REPUBLIKY

V súlade s cieľmi EÚ

Úlohou iniciatívy troch morí je posilnenie väzieb najmä na osi sever-juh v regióne medzi dvanástimi krajinami v priestore medzi Baltickým, Jadranským a Čiernym morom. Tento aspekt, ako upozornil Lajčák, podporuje aj slovenská strana.

Slovami, že my na Slovensku „netrpíme paranojou“ Lajčák odmietol širší geopolitický význam, ktorý niektorí pozorovatelia pripisujú tomuto projektu. Upozornil pritom, že všetky aktivity Trojmoria musia byť v súlade s politikou EÚ.

Dodal, že prezident SR Andrej Kiska na summite Trojmoria vo Varšave pomenoval očakávania našej krajiny v súvislosti s touto iniciatívou. A tie sú najmä v tom, že pokiaľ to bude priestor kompatibilný s cieľmi EÚ a jeho cieľom bude zlepšenie infraštruktúry (dopravnej a energetickej), tak SR chce byť jeho súčasťou.

Tretí summit sa konal v septembri 2018 v Bukurešti. Účastníci schválili zoznam prioritných prepojovacích projektov v troch kľúčových oblastiach – doprava, energetika a digitálne technológie. Summitu sa zúčastnili ako hostia predseda európskej komisie Jean-Claude Juncker, nemecký minister zahraničia Heiko Maas a americký minister energetiky Rick Perry. Prvýkrát bolo usporiadané podnikateľské fórum, na ktorom bola vytvorená sieť obchodných komôr a podpísaný list podporujúci zámer vytvorenia investičného fondu Trojmoria.  

Ďalší Summit sa konal ohľadom vybudovanie kanála medzi Dunajom a Odrou. kde na tento samit odletel do Slovinska (5.6.2019) aj prezident Miloš Zeman. V Ľubľane sa zúčastnil summitu Trojmoria, prítomný bol aj na podnikateľskom fóre. Projekt Trojmorie združuje štáty, ktoré ležia medzi Baltským, Jadranským a Čiernym morom. Zúčastnila sa aj Slovenská delegácia.

Slovinský summit bol štvrtým stretnutím členských krajín. V roku 2018 v Bukurešti Trojmoria prijalo zoznam takmer stovky prioritných projektov, na ktoré by sa mal spolok zamerať. Česká republika s Poľskom medzi nich navrhla stavbu kanála Dunaj-Odra-Labe, ktorý Zeman dlhodobo podporuje.

Iniciatíva je spojená s dvoma hlavnými infraštruktúrnymi projektmi v regióne:

  • Severo-južná diaľnica „Via Carpathia“ vedúca z mesta Klaipėda v Litve do Solúna v Grécku.
  • Infraštruktúra pre skvapalnený zemný plyn (LNG) – plynovody prepájajúce terminály v Poľsku a Chorvátsku. Veď v roku 2019 sa začal stavať aj nový plynovod z Veľké Kapušany do Poľska.

VARŠAVA – “Slovenská republika v rámci Iniciatívy troch morí zohráva kľúčovú úlohu, pretože severojužné prepojenie je možné práve len cez Slovenskú a Českú republiku,” povedal podpredseda vlády SR pre investície a informatizáciu Peter Pellegrini (strana Smer) pri stretnutí hláv štátov iniciatívy Trojmoria s americkým prezidentom Trumpom vo Varšave. Na stretnutí sprevádzal prezidenta SR Andreja Kisku, a dokonca aj Raši‼️ Premiérom bol Róbert Fico.

 

 
 
 
 
Vtedy Pellegrini (strana Smer)prehlásil “Už je zabezpečené financovanie plynového konektora do Poľska,” Na diskusii prezidentov Trojmoria s Trumpom sa veľa hovorilo o energii. Do Poľska prišla v júni 2017 z USA prvá dodávka skvapalneného plynu. Kiska podľa vlastných slov vo svojom príhovore ocenil túto diverzifikáciu energetických zdrojov.
Otvorte si tieto články: Klikni TU a TU a TU
 
A teraz sa skúsme vrátiť, že čo sa vlastne stalo na tej Ukrajine. Vypukla vojna na juhu, kde jediným cieľom bolo odstavenie Ruského vplyvu v Európe, keďže usa už ho začali strácať na úkor Ruska, Nemecka a Francúzska. Práve ten juh Ukrajiny má veľmi dôležitý strategický význam, má veľké zásoby prírodných zdrojov.
Tesne pred konfliktom na Ukrajine začalo sa rozprávať o skvapalnenom plynu z USA, no lenže nikto oň nemal záujem. Tak ako to presadiť a presvedčiť politikov?
Predsa vojnou ‼️ Pomaličky odstavujú plyn z Ruska, Nemci si už vytvorili novú sieť dodávok plynu, v Poľsku už stavajú veľké zásobníky a pripravujú tranzit tohto drahého amerického skvapalneného plynu aj do strednej Európy‼️ Dokonalý ťah jastrabov z USA, ako odstrániť lacnú konkurenciu z východu. Ďalší zdroj je uhlie na juhu Ukrajiny.... samozrejme, že v strednej Európe odstavujú bane, v Nemecku ich otvárajú a američania chceli ťažiť na Ukrajine a dovážať ho k nám za drahšie ceny ‼️
 
Nezabúdajte, že zmluva medzi SR a RF už obsahuje nižšiu dodávku plynu a je na kratšie obdobie....!!
 
Tento nový Projekt Trojmorie chce vytvoriť aj nové infraštruktúry a to hlavne pre rýchly presun vojsk NATO (amerických vojakov)‼️ Veď sa už o tom otvorene hovorí. Tu klikni a otvor tento článok patrí k súčasti projektu Trojmorie
 
Do V4 sa snaží dostať aj Rakúsko, a to aby rozbili túto jednotu v prospech Projektu Trojmorie ‼️ 
 
Za tento projekt lobujú aj Kiskovci, Lajčák, Ficovci, Kotlebovci s Uhríkovcami, mimoparlamentné strany!
 
Sú to práve tieto krajiny, ktoré sú prevažne proti Rusku... politici áno, ale nie občania‼️
Česká republika, Bulharsko, Estónsko, Chorvátsko, Litva, Lotyšsko, Maďarsko, Poľsko, Rakúsko, Rumunsko, Slovensko a Slovinsko. Podľa informácií má tiež vstúpiť aj tá akože nešťastná Ukrajina. 27.08.2021 Moldavsko žiada o pripojenie sa k protiruskému projektu „Trojmorie“ Moldavská prezidentka dodala, že chce užšie spolupracovať s Bruselom a európskymi štátmi, ako aj s krajinami pridruženými k EÚ — Ukrajinou a Gruzínskom.
 
V skutočnosti si USA chce podriadiť tieto krajiny spoločne s Bruselom. Veď súčasný parlament to krásne podporuje pod falošnými hádkami a tlačoviek. 
 
Tu si treba ešte položiť otázku, že prečo ten slávny Putin nezakročil proti týmto iniciatívam? 
 
Dnes určité skupiny a ľudia tomu hovoria, že je to Slovanská únia. Nie nie je to tá únia. Takáto únia ani neexistuje a ani nebude. Túto informáciu šíria v skutočnosti poskokovia opozície.
 
Dokonca pred časom už bola vyzvaná aj Čaputová, že kedy vloží členský príspevok do tohto projektu‼️ Veď preto poslal Biden aj pozdrav pre strednú Európu po Čaputovej... že plne podporuje strednú Európu‼️ Samozrejme, že aj Fico ako prvý mu posielal blahoželanie k zvoleniu za prezidenta USA. V 2013 roku sa s ním aj stretol ako s viceprezidentom.  
Čaputová mala cestovať na stretnutie projektu Trojmorie, ktorý sa mal konať ešte vo februári 2021, ale bolo to preložené. 
 
Tento projekt nás pripraví o suverenitu,......o celkovú bezpečnosť,.....pre nás drahé suroviny, a mnoho veľmi zlého, ako je poľnohospodárstvo, výroba....
 
Je to pasca ‼️‼️‼️‼️‼️
 
Veď aj je to spoločný projekt medzi EÚ a USA. Američanom bude patriť región Trojmoria a západ Nemecku a Francúzsku. No samozrejme, že stále bude spoločná EÚ - ale už nie únia ale EÚ Federácia za ktorú bojujú všetci politici, mimoparlamentné strany a hnutia.
Stačí si pozrieť dnešnú situáciu okolo Ukrajiny. Takzvané zbrane pre Ukrajinu sú v skutočnosti iba pre ochranu východných hraníc, akože pred Ruskom. Je to podobná situácia do roku 1989. 
 
Aktualizácia:
 
Samozrejme, že všetci poslanci NR SR, Europoslanci o tom mlčia, ale dokonca aj bývalí politici!!
10. júla 2021: V roku 2021 pokračovala Remišová od Kisku, tak sa uvádza aj na vládnych stránkach SR, a v tomto roku v júni 2022 šli dvaja poslanci NR SR na stretnutie Trojmoria do Rigi dokončiť plán v oblasti digitalizácie, energetiky.... .
 

20. júna 2022 Iniciatíva Trojmorie udeľuje Ukrajine štatút partnerskej krajiny

Rozhodli sme sa vytvoriť špeciálny, nový typ partnerstva s Iniciatívou Trojmorie, povedal poľský prezident Andrzej Duda na siedmom summite tejto iniciatívy v lotyšskej Rige.

Keďže prijímajú aj Ukrajinu, tak môžu dokončiť svoj plán novej Železnej opony. 

 
Trojmorie tvorí 12 členských štátov ležiacich medzi Baltským, Jadranským a Čiernym morom – Slovensko, Česko, Poľsko, Maďarsko, Rakúsko, Slovinsko, Chorvátsko, Litva, Lotyšsko, Estónsko, Bulharsko a Rumunsko. Všetky okrem Rakúska sú postkomunistické krajiny. Záujem o členstvo prejavilo aj Nemecko. Iniciatívu aktívne podporuje americká administratíva, na summite sa zúčastnili viacerí kongresmani a cez telemost na ňom vystúpil prezident USA Biden, ktorý pokračuje v iniciatíve Trumpa.

Členské štáty spolupracujú najmä v oblasti energetiky, dopravy a digitalizácie. Investície sa financujú z rezervného fondu, ktorého cieľová suma má byť 5 miliárd eur. Vicepremiérka vyzvala podnikateľov z členských krajín, aby sa spolupodieľali na investíciách do spoločných projektov v kľúčových oblastiach iniciatívy, ale tieto projekty musia podľa nej prinášať efekt pre občanov jednotlivých štátov a musí by zabezpečená ich rentabilnosť.

Doteraz sa z fondu iniciatívy zrealizovali tri investície v každej zo strategickej oblastí. Okrem Cargounit (železničná leasingová spoločnosť; Poľsko) a Greenergy (dátové centrum; Estónsko) aj do rakúskej energetickej spoločnosti Energy, ktorá vlastní solárne elektrárne na Slovensku, v Česku a v Bulharsku  schopné generovať výkon 80 MW a má záujem o ďalší rozvoj v celkovom objeme 2 GW.

Slovenská republika tiež predložila zoznam ďalších prioritných projektov pre financovanie z fondu Iniciatívy Trojmorie. Ide napríklad o plynovod Eastring, rýchlostný cestný koridor R4 Via Carpathia, výrobu batérií od spoločnosti InoBat či geotermálnu elektráreň PW Energy Žiar nad Hronom.

 
Na tomto projekte pracoval aj nebohý pán Švec, ktorý sa aj sám verejne priznal.... a stále v ňom pokračujú jeho kolegovia/ne (I.Michalíková a jej družina, Štubniak, a ďalší bojovníci Baránek., M. Uhrík, M. Mazurek, R. Fico, M.Lajčák, M.Š.,M. Šefčovič. A. Danko, Heger, Kiska, Korčok,  a ďalší a ďalší. Rôzni signatári projektu Trojmorie skrývali za Slovanskú úniu a teraz Stredoeurópsku úniu (Americkú) a Slovensko na 1. mieste!! Dokonca aby rozprávali o tomto projekte, tak skrývajú za B9!! 
 
Zmluva s USA je v skutočnosti Projekt Trojmorie z čias vlády Fica, Pellegríniho, Danka, Bugára, ktorí túto zmluvu pripravili k schváleniu s pomocou Smeráka J.Naďa. 
 
 
 

Podporte Referendum: TU Klikni - Stiahni, podpíš, odošli

My, dole podpísaní občania Slovenskej republiky, podľa čl. 27 Ústavy SR, ako aj podľa zákona č.85/1990 Zb. zákonov o petičnom práve v znení neskorších predpisov vyjadrujeme súhlas:
1) Súhlasím s vystúpením Slovenskej republiky z medzinárodného spoločenstva Európska únia a z Organizácie Severoatlantickej zmluvy (NATO), a následne s vyhlásením neutrality Slovenskej republiky.
2) Súhlasím so zakotvením článku do Ústavy SR, ktorý by zaviazal Národnú radu SR neratifikovať zmluvy s medzinárodnými organizáciami (ako sú napríklad WHO, EÚ) týkajúcich sa boja proti pandémii, ak obsah takýchto zmlúv predstavuje zásah do ústavných, základných a slobodných práv každého jednotlivca.
3) Súhlasím so zakotvením článku do Ústavy SR, ktorý by zakázal Národnej rade SR a výkonným orgánom moci SR do praxe implementovať povinné očkovanie (príklad: ako sú respiračné choroby – chrípka, Covid-19 a iné).
4) Súhlasím so sprísnením financovania politických strán a zrušením finančných príspevkov od štátu za volebné výsledky.
5) Súhlasím, aby Národná rada SR a výkonné orgány moci SR boli Ústavou SR zaviazané neimplementovať do praxe monitorovacie a kontrolné nástroje (QR kód, digitálny očkovací preukaz), ktoré predstavujú zásah do ústavných, základných a slobodných práv každého jednotlivca.

Alebo tu na stiahnutie:
 
 
Všetky práva vyhradené © OZ Dôstojnosť Slovenska. Zdieľanie dovolené. 

Podporte nás:  Ďakujeme

Neziskový sektor: SLSP

Názov účtu: Dôstojnosť Slovenska

SK28 0900 0000 0051 7971 8989

Všetky práva vyhradené OZ Dôstojnosť Slovenska. Zdieľanie dovolené.

 

Súvisiace články

Najčítanejšie články

more
Copyright © Free Joomla! 4 templates / Design by Galusso Themes