Google Translate Widget by Infofru

Author Site Reviewresults

WHO zintenzívňuje boj proti slobode prejavu
Featured

WHO zintenzívňuje boj proti slobode prejavu

VKontakte

Generálny riaditeľ protidemokratickej, korporátnej a oligarchou riadenej Svetovej zdravotníckej organizácie (WHO) opäť vyzval vlády, aby urýchlene zakročili proti slobode prejavu svojich občanov. Tedros Adhanom Ghebreyesus chce, aby bola verejnosť umlčaná prostredníctvom cenzúry, aby sa „zabránilo šíreniu škodlivých klamstiev“.

Ak by sa ľuďom umožnilo slobodne vyjadrovať svoje názory, "turbo nabilo" "šírenie dezinformácií", povedal Ghebreyesus. Využil samit Organizácie Spojených národov (OSN) v roku 2024 na spustenie ďalšej tirády proti „dezinformáciám a dezinformáciám“. Povedal, že WHO čelí údajnej hrozbe „spoluprácou“ s množstvom spoločností (sic) a ďalšími partnermi. Na tomto samite bola účasť aj našej vlády a schválila tento ohavný čin proti vlastným ľuďom SR: čítaj tu , tu a tu !!

V podstate hovorí za všetko, potvrdzuje fúziu spoločností s kvázi vládnou organizáciou definovanou medzinárodným právom – čo sa podľa Benita Mussoliniho dá nazvať aj fašizmom. Cenzúra presadzovaná digitálno-finančným komplexom, WEF, EÚ a WHO nie je o ochrane detí pred nenávisťou či „dezinformáciami“, ale o odstránení rozporov s ich vlastnou politikou a ziskovými záujmami „spolupracujúcich“ spoločností.

Facebook napríklad v priebehu minúty cenzuroval každý príspevok vedca z MIT prof. Richarda Lindzena na podujatí organizovanom maďarským think-tankom MCC v Bruseli. Je zrejmé, že ide o ochranu politík EÚ, nie o deti, zdravie alebo iné zámienkové dôvody.

Šéf WHO vo svojom prejave obnovil výzvy na prísnejšiu cenzúru na sociálnych sieťach. Zopakoval obvinenia, že sociálne médiá „urýchľujú šírenie dezinformácií“. Šéf WHO tvrdí, že vyjadrenie nemainstreamových názorov online zvýšilo skepticizmus ľudí voči vakcínam a iným liečebným postupom.

Bez poskytnutia dôkazov Ghebreyesus tvrdil, že sloboda prejavu vedie k „stigmatizácii, diskriminácii a dokonca násiliu“ voči zdravotníckym pracovníkom a „marginalizovaným skupinám“.

„Počas pandémie COVID-19 sa nepravdy o maskách, vakcínach a blokádach šírili tak rýchlo ako samotný vírus a boli takmer rovnako smrteľné,“ tvrdil Tedros. (Avšak chyby v lekárskom ošetrení sú treťou najčastejšou príčinou smrti – a sú už dlho.)

„Ľudia nebudú používať lieky, ktorým nedôverujú, nebudú navštevovať lekárov, ktorým neveria, a nebudú sa riadiť radami, ktorým neveria,“ dodal.

"A keď sa dôvera rozpadne, môže to mať fatálne následky."

Je to však prvýkrát, čo WHO vyzvala na väčšiu cenzúru.

Ako každý cenzor v histórii opisuje svoj cenzúrny program ako prostriedok na vyhnanie chybných informácií a myšlienok z verejného diskurzu. Použitím slova „dezinformácia“ naznačuje, že on jeho skupina už majú pravdu všetkom a že každý, kto má a zdieľa heterodoxné myšlienky, sa nevyhnutne mýli.

Celý jeho predpoklad je nepravdivý z nasledujúcich dôvodov:

1). Poznatky o svete sa neustále vyvíjajú neustálym výskumom, diskusiami a šírením. Vedomosti NIE sú niečo statické. To je dôvod, prečo krajiny s represívnymi režimami cenzúry zažili intelektuálnu, vedeckú a umeleckú stagnáciu. Ich vládcovia sa pokúšajú zmraziť ľudskú myseľ v stave, v akom sa nachádza v bode ich histórie.

2). Žiadny štát, žiadna univerzita ani cirkevný orgán nikdy nedisponovali úplnou pravdou veci. Oficiálne ortodoxné názory boli vždy spochybňované heterodoxnými mysliteľmi. V skutočnosti každý veľký pokrok v ľudskom poznaní dosiahli heterodoxní myslitelia.

3). Ako poznamenal John Milton vo svojej brožúre Areopagitica z roku 1644, konfrontácia s omylom je nevyhnutnou súčasťou učenia a objavovania. Doslova sa učíme tým, že robíme chyby a opravujeme ich. Keď je sloboda prejavu potlačená s cieľom zabrániť – alebo „očkovať proti“ – šíreniu falošných myšlienok, potom je pre ľudí mimoriadne ťažké, ak nie nemožné, učiť sa a objavovať.

4). Bez jedinej výnimky v histórii tí, ktorí sú pri moci, vždy predstavujú ortodoxiu, ktorá udržuje a rozširuje ich moc a moc ich priateľov a podporovateľov.

Cenzúra z Írska pre celú EÚ

Írsky mediálny regulátor Coimisiún na Meán (CNAM) zverejnil v pondelok záväzné usmernenia týkajúce sa cenzúry pre sociálne siete. Online „bezpečnostný kódex“ sa nevzťahuje len na kriminálny obsah. Toto zakazuje nahrávanie alebo zdieľanie videí, ktoré zahŕňajú kyberšikanu, propagáciu sebapoškodzovania, samovraždy alebo porúch príjmu potravy, sexuálne zneužívanie detí, podnecovanie k nenávisti alebo násiliu, terorizmus, rasizmus a xenofóbiu. Samozrejme, írsky úrad definuje, čo to je v mene digitálneho finančného komplexu v USA.

„ Kódex zavádza povinnosti pre platformy na zdieľanie videí na ochranu ľudí, najmä detí, pred škodlivými videami a súvisiacim obsahom,“ vysvetľuje CNAM . Charakteristické pre to sú „pohlavie, rasa, farba pleti, etnický alebo sociálny pôvod, genetické vlastnosti, jazyk, náboženstvo alebo viera, politické alebo iné zmýšľanie, príslušnosť k národnostnej menšine, majetok, narodenie, zdravotné postihnutie, vek a sexuálna orientácia“. Poskytovatelia musia tiež zabrániť vystaveniu sa pornografii alebo „bezdôvodnému násiliu“ a „ak je to potrebné“ zaviesť kontroverzné opatrenia na overenie veku, kde teraz to zavádza aj táto súčasná vláda SR .

To všetko znamená, že internet môžete používať iba vtedy, ak sa prihlásite pomocou digitálneho ID. Ide o jeden z najdôležitejších projektov WEF a digitálno-finančného komplexu. Írska komisia je dobrý zástupca: viac tu a tu.

Nezabudnite, že Kotlár s Huliakovcami, s SNS a s celou vládou k tomu pomáhajú !!

Petícia za vyhlásenie referenda

 Chceš žiť v takomto svete? MY nie!! Tak sa pridaj .... Vystúpme z EÚ, z NATO, proti WHO ...... 
Podporte Referendum proti povinnému očkovaniu, proti digitálnym očkovacím preukazom, proti ratifikácii pandemickej zmluvy s WHO, výstup z EÚ, z NATO a vyhlásiť SR za neutrálny štát : TU Klikni - Stiahni, podpíš, odošliVieme prečo to robíme. Vieme čo schválili v Bruseli. Vieme čo je tá pandemická zmluva s WHO a ďalšie veci, o ktorých informujeme iba jediní z celého Slovenska! Vieme kto všetko o tom vedel a vie..... .

S prosbou. Financujeme sa výlučne prostredníctvom vašich darov. Veľká vďaka

DAROM ZAISŤUJETE NAŠU NEZÁVISLOSŤ!

Neziskový sektor: SLSP Názov účtu: Dôstojnosť Slovenska

Všetky práva vyhradené © OZ Dôstojnosť Slovenska.

 

 

 

 

 

Najčítanejšie články

more
Copyright © Free Joomla! 4 templates / Design by Galusso Themes